GLUTENPIET IN BEST!!

Ieder jaar proberen de Sint en zijn pieten hun best te doen om het feest voor iedereen zo leuk, gezellig, lekker en mooi mogelijk te maken. Ook dit jaar hebben ze in Spanje dan ook niet stil gezeten.

Er rijdt een speciale Glutenpiet rond in speciaal vervoer, waar de kinderen onder begeleiding van ouders/verzorgers naar toe kunnen gaan om hun heerlijke glutenvrije pepernoten te ontvangen. Laat je ouders/verzorgers je wel even aanmelden via het aanmeldformulier, dan worden er zeker geen kinderen vergeten. Bij de Bibliotheek en bij de Bonte Koe kunnen de kinderen een poster ophalen die ze dan thuis voor de raam kunnen hangen. Zo kunnen de pieten goed zien dat er kinderen wonen. Deze kunt u vanaf 6 november bij de Bibliotheek en de Bonte Koe ophalen. Sinterklaas en zijn pieten kunnen niet wachten tot zij alle lieve kinderen weer zien en hopen dan ook dat er weer veel kinderen hun welkom komen heten bij de Haven, de pleinen of het gemeentehuisplein. En denk eraan ook dit jaar komen we weer een half uurtje eerder aan.  

Willen jullie op de hoogte blijven van alle leuke dingen/acties/aanmeldingen die Sinterklaas en zijn Pieten gaan doen, volg ons dan op onze Facebookpagina: Intocht Sinterklaas en Zwarte piet 2019.