Sinterklaas is afgelopen zondag gearriveerd in Best. Hij nodigt iedereen uit om zaterdag 28 november langs te komen in de Sint Drive-Thru. Deze zal plaatsvinden op de Vijverweg 10 te Best, van 11:00 tot 17:00 uur.

Vanwege de coronamaatregelen hebben we een aantal richtlijnen opgezet:

  • Het terrein mag alleen worden betreden met de auto.
  • Iedereen blijft in de auto zitten en komt niet live in contact met Sinterklaas.
  • Wel kunnen er tekeningen en knutselwerken worden ingeleverd bij de pieten.
  • Volg de instructies goed op van de co√∂rdinatoren op het terrein, zodat er geen onveilige situaties ontstaan. Er is maar 1 ingang via de Vijverweg 10 en 1 uitgang richting de Ambachtsweg.

We hopen samen met u er een mooi kinderfeest van te kunnen maken. Het kan zijn dat u even in de rij moet wachten en vragen dan ook om uw geduld te bewaren zodat ieder kind aanbod komt.

Dus houdt deze website en de Facebook-pagina Sinterklaas Intocht Best in de gaten voor alle updates.

Hallo kinderen,

Sinterklaas heeft bericht gekregen van de Intochtcommissie.
Daar stond in: Sinterklaas komt met een Sinterklaas Journaal Best speciaal voor de kinderen uit Best.

Helaas zijn de maatregelen door het coronavirus aangescherpt waardoor ik dit jaar niet met de boot aankom. Er zal ook geen slaapkamer voor mij gereserveerd zijn in de bibliotheek, maar gelukkig kan ik en mijn pieten terecht in een heel mooi landelijk huis. Helaas is dit huis niet aangekleed met jullie mooie tekeningen, dus vraag ik jullie om voor mij het verblijf wat op te vrolijken. De tekeningen kunnen jullie vanaf 10 november inleveren op ons tijdelijke postadres:

Choco en Zoet op het Wilhelminaplein 64
Google Maps

Het kan zijn dat jullie hier en daar een pietje zien lopen. Dit komt omdat ik gevraagd heb of dat ze alvast willen gaan kijken dat alle kindjes weer lief zijn geweest dit jaar. Willen jullie zorgen dat papa en mama op de hoogte zijn en dat je er klaar voor zit met wat lekkernij. Dan zorg ik dat het een leuke film gaat worden.
Op zondag 15 november zal de eerste aflevering van het Sinterklaas Journaal Best te zien zijn via Youtube, onze Facebookpagina en de website.

Groeten Sinterklaas

Dus houdt deze website en de Facebook-pagina Sinterklaas Intocht Best in de gaten voor alle updates.